100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A2 1.6 FSI 110 PK
Bouwjaar 05.2002 - 08.2005

ABS sensoren AUDI A2 (8Z0) 1.6 FSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A2 (8Z0) 1.6 FSI

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A2 (8Z0), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

APK-afkeur van ABS-sensor

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI komen. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCSEATSUZUKILANCIA.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.