100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 1.8 T quattro 150 PK
Bouwjaar 12.1996 - 05.2003

ABS sensoren AUDI A3 (8L1) 1.8 T quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A3
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30008
Voor 17:00 besteld, uiterlijk woensdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
Lengte: 290 mm
sensortype: Passieve sensor
Gewicht: 0,06 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
63% Korting
26,06
70,44
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

APK-afkeur van ABS-sensor

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A3 (8L1) 1.8 T quattro

Wij controleren altijd bij de AUDI A3 (8L1) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.