100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 1.9 TDI 90 PK
Bouwjaar 09.1996 - 07.2001

ABS sensoren AUDI A3 (8L1) 1.9 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de AUDI A3 (8L1) 1.9 TDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A3 (8L1)

De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIALFA ROMEOFORD. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.