100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 1.9 TDI 110 PK
Bouwjaar 08.1997 - 07.2001

ABS sensoren AUDI A3 (8L1) 1.9 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A3 (8L1) 1.9 TDI

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A3 (8L1) komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHLEXUSSUZUKISMART. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

APK-afkeur van ABS-sensor

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.