100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 1.9 TDI quattro 130 PK
Bouwjaar 08.2000 - 05.2003

ABS sensoren AUDI A3 (8L1) 1.9 TDI quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A3 (8L1) 1.9 TDI quattro

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A3 (8L1) komen. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Lucas, Bendix en Rofren Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.