100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 1.6 102 PK
Bouwjaar 05.2003 - 08.2012

ABS sensoren AUDI A3 (8P1) 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI A3 (8P1) 1.6 past. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A3 (8P1)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.