100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 1.6 TDI 90 PK
Bouwjaar 05.2009 - 08.2012

ABS sensoren AUDI A3 (8P1) 1.6 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI A3 (8P1) 1.6 TDI. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLMERCEDES-BENZMASERATIJEEPROVER. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil.

APK-afkeur van ABS-sensor

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme, nieuwe veren, nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A3 (8P1)

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI komen. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.