100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 1.8 T 150 PK
Bouwjaar 08.2006 - 08.2012

ABS sensoren AUDI A3 (8P1) 1.8 T

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A3
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30020
Voor 17:00 besteld, uiterlijk dinsdag gratis in huis!.
achterzijdeachterzijde
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
vanaf bouwjaar: 01.07
Lengte: 78 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,1 kg
Inbouwplaats: achterzijde
59% Korting
20,16
49,17
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A3 (8P1) 1.8 T

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Je kunt bij ons betalen via MisterCash en iDeal Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

APK-afkeur van ABS-sensor

De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.