100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 2.0 TDI 140 PK
Bouwjaar 06.2005 - 06.2008

ABS sensoren AUDI A3 (8P1) 2.0 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI A3 (8P1) 2.0 TDI. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A3 (8P1) komen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.