100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 2.0 TFSI 200 PK
Bouwjaar 09.2004 - 08.2012

ABS sensoren AUDI A3 (8P1) 2.0 TFSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A3 (8P1) 2.0 TFSI

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Wij controleren altijd bij de AUDI A3 (8P1) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.