100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 S3 quattro 256 PK
Bouwjaar 02.2007 - 08.2012

ABS sensoren AUDI A3 (8P1) S3 quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Elke AUDI A3 (8P1) S3 quattro heeft een eigen VIN-nummer. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A3 (8P1)

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPLADAMERCEDES-BENZDAIHATSU. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.