100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 1.6 TDI 105 PK
Bouwjaar 10.2012 - 05.2015

ABS sensoren AUDI A3 (8V1, 8VK) 1.6 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A3
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 31392
Voor 23:59 besteld, uiterlijk maandag gratis verzonden!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Grijs
voor PR-code: 7X0
voor PR-code: 7X1
voor PR-code: 7X2
voor PR-code: 7X5
Lengte: 38 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,05 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
59% Korting
27,81
67,82
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI A3 (8V1, 8VK) 1.6 TDI. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A3 (8V1, 8VK) komen. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI

De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.