100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 2.0 TDI 136PK
Bouwjaar 05.2013 - 08.2016

ABS sensoren AUDI A3 (8V1, 8VK) 2.0 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A3 (8V1, 8VK) 2.0 TDI

De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI A3 (8V1, 8VK) past. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Je kunt bij ons betalen via Creditcard, AfterPay, overboeking en MisterCash

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELAUDIISUZUFORD.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI komen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.