100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Cabriolet 1.6 102 PK
Bouwjaar 09.2008 - 05.2010

ABS sensoren AUDI A3 Cabriolet (8P7) 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACPONTIACNISSANDAIMLERSMART. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A3 Cabriolet (8P7) 1.6

Gietijzer komt minder veel voor als component. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A3 Cabriolet (8P7), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.