100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Cabriolet 1.8 TFSI 160 PK
Bouwjaar 04.2008 - 05.2013

ABS sensoren AUDI A3 Cabriolet (8P7) 1.8 TFSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Elke AUDI A3 Cabriolet (8P7) 1.8 TFSI heeft een eigen VIN-nummer. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDAMITSUBISHICHEVROLETSKODAKIASSANGYONG.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A3 Cabriolet (8P7)

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.