100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Cabriolet 2.0 TDI 136 PK
Bouwjaar 04.2008 - 05.2013

ABS sensoren AUDI A3 Cabriolet (8P7) 2.0 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A3 Cabriolet (8P7) 2.0 TDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Elke AUDI A3 Cabriolet (8P7) heeft een eigen VIN-nummer. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.