100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Cabriolet 1.5 TFSI 150 PK
Bouwjaar 05.2017 - 10.2018

ABS sensoren AUDI A3 Cabriolet (8V7, 8VE) 1.5 TFSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Gietijzer komt minder veel voor als component. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Wij controleren altijd bij de AUDI A3 Cabriolet (8V7, 8VE) 1.5 TFSI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A3 Cabriolet (8V7, 8VE) komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSCHRYSLERVW VOLKSWAGENMERCEDES-BENZ.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.