100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Cabriolet 2.0 TDI 150 PK
Bouwjaar 10.2013 - 10.2020

ABS sensoren AUDI A3 Cabriolet (8V7, 8VE) 2.0 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A3 Cabriolet
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 31392
Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Grijs
Uitvoering: voor voertuigen met parkeerassistent
voor PR-code: 7X0
voor PR-code: 7X1
voor PR-code: 7X2
Lengte: 38 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,05 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
59% Korting
29,32
71,51
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI A3 Cabriolet (8V7, 8VE) 2.0 TDI. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

APK-afkeur van ABS-sensor

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A3 Cabriolet (8V7, 8VE) komen. Je kunt bij ons betalen via Creditcard, MisterCash en iDeal

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIOPELMERCEDES-BENZSUBARUROVER. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.