100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Cabriolet 2.0 TFSI 190 PK
Bouwjaar 05.2016 - 10.2020

ABS sensoren AUDI A3 Cabriolet (8V7, 8VE) 2.0 TFSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A3 Cabriolet
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 31392
Voor 17:00 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Grijs
Rem- / rijdynamiek: voor voertuigen met Adaptive Cruise Control
voor PR-code: 7X0
voor PR-code: 7X1
voor PR-code: 7X2
voor PR-code: 7X5
Lengte: 38 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,05 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
59% Korting
27,81
67,82
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A3 Cabriolet (8V7, 8VE) 2.0 TFSI

Wij controleren altijd bij de AUDI A3 Cabriolet (8V7, 8VE) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTCITROENTOYOTAVOLVO. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.