100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Cabriolet 35 TFSI 150 PK
Bouwjaar 10.2018 - 10.2020

ABS sensoren AUDI A3 Cabriolet (8V7, 8VE) 35 TFSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOMERCEDES-BENZOLDSMOBILECITROEN. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A3 Cabriolet (8V7, 8VE) 35 TFSI

Wij controleren altijd bij de AUDI A3 Cabriolet (8V7, 8VE) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. Je kunt bij ons betalen via overboeking, PayPal, Creditcard en iDeal

APK-afkeur van ABS-sensor

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.