100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Cabriolet 40 TFSI quattro 190PK
Bouwjaar 11.2018 - heden

ABS sensoren AUDI A3 Cabriolet (8V7, 8VE) 40 TFSI quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A3 Cabriolet (8V7, 8VE) 40 TFSI quattro

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI A3 Cabriolet (8V7, 8VE) past. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOVW VOLKSWAGENMERCEDES-BENZFORD. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

APK-afkeur van ABS-sensor

De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.