100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Limousine 1.2 TFSI 110 PK
Bouwjaar 05.2014 - tot heden

ABS sensoren AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) 1.2 TFSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A3 Limousine
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 31392
Voor 17:00 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Grijs
voor PR-code: 7X0
voor PR-code: 7X1
voor PR-code: 7X2
Lengte: 38 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,05 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
59% Korting
27,81
67,82
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

APK-afkeur van ABS-sensor

De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Wij controleren altijd bij de AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) 1.2 TFSI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe glijbussen.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM)

De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDALADAALFA ROMEOSAAB. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.