100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Limousine 1.5 TFSI 150 PK
Bouwjaar 05.2017 - 10.2018

ABS sensoren AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) 1.5 TFSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) 1.5 TFSI

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Wij controleren altijd bij de AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDTOYOTASAABSMARTCADILLACCHEVROLET. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.