100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Limousine 2.0 TDI 110 PK
Bouwjaar 05.2013 - 10.2020

ABS sensoren AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) 2.0 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A3 Limousine
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 31392
Voor 17:00 besteld, uiterlijk woensdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Grijs
voor PR-code: 7X0
voor PR-code: 7X1
voor PR-code: 7X2
voor PR-code: 7X5
Lengte: 38 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,05 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
59% Korting
29,32
71,51
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) 2.0 TDI

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAJAGUAROPELFORDPONTIAC. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Wij controleren altijd bij de AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.