100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Limousine 40 TFSI quattro 190 PK
Bouwjaar 07.2018 - 10.2020

ABS sensoren AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) 40 TFSI quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Wij controleren altijd bij de AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) 40 TFSI quattro dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe veren. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.