100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 1.9 TDI 105 PK
Bouwjaar 09.2004 - 05.2010

ABS sensoren AUDI A3 Sportback (8PA) 1.9 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Wij controleren altijd bij de AUDI A3 Sportback (8PA) 1.9 TDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A3 Sportback (8PA), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.