100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 2.0 FSI 150 PK
Bouwjaar 09.2004 - 06.2008

ABS sensoren AUDI A3 Sportback (8PA) 2.0 FSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A3 Sportback (8PA) 2.0 FSI

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKKIALOTUS. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.