100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 2.0 TDI 16V 140 PK
Bouwjaar 09.2004 - 03.2013

ABS sensoren AUDI A3 Sportback (8PA) 2.0 TDI 16V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A3 Sportback (8PA) 2.0 TDI 16V

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

APK-afkeur van ABS-sensor

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGIVECOSMARTPLYMOUTH. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.