100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 2.0 TFSI 200 PK
Bouwjaar 09.2004 - 03.2013

ABS sensoren AUDI A3 Sportback (8PA) 2.0 TFSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A3 Sportback (8PA) 2.0 TFSI

Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A3 Sportback (8PA) komen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLKIAJAGUARINFINITIJEEP. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.