100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback RS3 quattro 340 PK
Bouwjaar 01.2011 - 12.2012

ABS sensoren AUDI A3 Sportback (8PA) RS3 quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A3 Sportback (8PA) RS3 quattro

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A3 Sportback (8PA), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.

APK-afkeur van ABS-sensor

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe pistons en nieuw handremmechanisme. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.