100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback S3 quattro 265 PK
Bouwjaar 06.2008 - 03.2013

ABS sensoren AUDI A3 Sportback (8PA) S3 quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI A3 Sportback (8PA) S3 quattro past.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTLAMBORGHINIBEDFORDDAF. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A3 Sportback (8PA)

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.