100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 1.2 TFSI 110 PK
Bouwjaar 05.2014 - 08.2016

ABS sensoren AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF) 1.2 TFSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A3 Sportback
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 31392
Voor 23:59 besteld, uiterlijk maandag gratis verzonden!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Grijs
Rem- / rijdynamiek: voor voertuigen met Adaptive Cruise Control
voor PR-code: 7X0
voor PR-code: 7X1
voor PR-code: 7X2
voor PR-code: 8T3
Lengte: 38 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,05 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
59% Korting
27,81
67,82
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor.

APK-afkeur van ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF) 1.2 TFSI past. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.