100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 1.4 TFSI 125 PK
Bouwjaar 05.2014 - 08.2016

ABS sensoren AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF) 1.4 TFSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A3 Sportback
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 31392
Voor 17:00 besteld, uiterlijk woensdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Grijs
Rem- / rijdynamiek: voor voertuigen met Adaptive Cruise Control
voor PR-code: 7X0
voor PR-code: 7X1
voor PR-code: 7X2
voor PR-code: 8T3
Lengte: 38 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,05 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
59% Korting
27,81
67,82
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF) 1.4 TFSI

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOCADILLACCHRYSLERDAEWOO. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.