100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 1.4 TFSI 140 PK
Bouwjaar 03.2013 - tot heden

ABS sensoren AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF) 1.4 TFSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A3 Sportback
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 31392
Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Grijs
voor PR-code: 7X0
voor PR-code: 7X1
voor PR-code: 7X2
voor PR-code: 7X5
Lengte: 38 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,05 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
59% Korting
29,32
71,51
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF) 1.4 TFSI

Wij controleren altijd bij de AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas.

APK-afkeur van ABS-sensor

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUDAFCITROENLAND ROVERSAAB.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.