100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 35 TFSI 150 PK
Bouwjaar 10.2018 - 10.2020

ABS sensoren AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF) 35 TFSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF) 35 TFSI komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSUSMARTIVECO.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF)

De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Je kunt bij ons betalen via Creditcard, MisterCash en overboeking De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.

APK-afkeur van ABS-sensor

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.