100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback RS3 quattro 400 PK
Bouwjaar 04.2017 - 10.2020

ABS sensoren AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF) RS3 quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF) RS3 quattro

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF) komen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUARMERCEDES-BENZVW VOLKSWAGENGMC. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.