WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A4 1.8 TFSI quattro 160PK
Bouwjaar 09-2008 - 03-2012

ABS sensoren AUDI A4 (8K2, B8) 1.8 TFSI quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A4
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30574
Op voorraad, morgen gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
58% Korting
23,76
56,58
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

APK-afkeur van ABS-sensor

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A4 (8K2, B8) 1.8 TFSI quattro

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A4 (8K2, B8) komen. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.