100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A4 Avant 40 TFSI Mild Hybrid 190 PK
Bouwjaar 05.2017 - tot heden

ABS sensoren AUDI A4 Avant (8W5, 8WD, B9) 40 TFSI Mild Hybrid

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI A4 Avant (8W5, 8WD, B9) 40 TFSI Mild Hybrid past. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A4 Avant (8W5, 8WD, B9)

De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUMERCEDES-BENZROVERLADA. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.