100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A5 1.8 TFSI 170 PK
Bouwjaar 10.2007 - 01.2017

ABS sensoren AUDI A5 (8T3) 1.8 TFSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A5
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30574
Voor 23:59 besteld, uiterlijk maandag gratis verzonden!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
Lengte: 37 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,05 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
60% Korting
23,33
58,32
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIAKIAHONDAFERRARI. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A5 (8T3) 1.8 TFSI

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A5 (8T3) komen. Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.