WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A5 2.0 TFSI 180PK
Bouwjaar 11-2008 - 03-2012

ABS sensoren AUDI A5 (8T3) 2.0 TFSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A5
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30574
Op voorraad, morgen gratis verzonden!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
58% Korting
23,76
56,58
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

APK-afkeur van ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A5 (8T3) 2.0 TFSI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A5 (8T3) komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIGMCLEXUSDAEWOOJAGUARALFA ROMEO. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.