100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A5 Cabriolet 2.0 TDI 170 PK
Bouwjaar 05.2009 - 03.2012

ABS sensoren AUDI A5 Cabriolet (8F7) 2.0 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A5 Cabriolet
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30574
Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
Lengte: 37 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,05 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
60% Korting
24,60
61,50
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A5 Cabriolet (8F7) 2.0 TDI

De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIAALFA ROMEOSUZUKISEATMASERATI. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A5 Cabriolet (8F7), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

APK-afkeur van ABS-sensor

Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.