100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A5 Sportback 2.0 TDI 190 PK
Bouwjaar 09.2013 - 01.2017

ABS sensoren AUDI A5 Sportback (8TA) 2.0 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A5 Sportback
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30574
Voor 17:00 besteld, uiterlijk woensdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
Lengte: 37 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,05 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
60% Korting
23,33
58,32
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

APK-afkeur van ABS-sensor

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKIDAIHATSUINFINITIGMC.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A5 Sportback (8TA) 2.0 TDI

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI A5 Sportback (8TA). De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.