100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A5 Sportback 2.0 TDI 163 PK
Bouwjaar 09.2009 - 01.2017

ABS sensoren AUDI A5 Sportback (8TA) 2.0 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A5 Sportback
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30574
Voor 17:00 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
Lengte: 37 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,05 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
60% Korting
23,33
58,32
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Gietijzer komt minder veel voor als component. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A5 Sportback (8TA) 2.0 TDI

Elke AUDI A5 Sportback (8TA) heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.