100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A5 Sportback 2.0 TDI 143 PK
Bouwjaar 09.2009 - 01.2017

ABS sensoren AUDI A5 Sportback (8TA) 2.0 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A5 Sportback
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30574
Voor 17:00 besteld, uiterlijk woensdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
Lengte: 37 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,05 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
60% Korting
23,33
58,32
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOSUZUKINISSANLINCOLN.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A5 Sportback (8TA) 2.0 TDI komen. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A5 Sportback (8TA)

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.