100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A5 Sportback 2.0 TDI quattro 177 PK
Bouwjaar 12.2011 - 01.2017

ABS sensoren AUDI A5 Sportback (8TA) 2.0 TDI quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A5 Sportback
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30574
Voor 23:59 besteld, uiterlijk dinsdag gratis in huis!.
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
Lengte: 37 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,05 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
60% Korting
23,33
58,32
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI A5 Sportback (8TA) 2.0 TDI quattro. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A5 Sportback (8TA)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTSSANGYONGGMC. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

APK-afkeur van ABS-sensor

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.