100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A5 Sportback 2.0 TFSI 180 PK
Bouwjaar 09.2009 - 06.2014

ABS sensoren AUDI A5 Sportback (8TA) 2.0 TFSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A5 Sportback
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30574
Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
Lengte: 37 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,05 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
60% Korting
24,60
61,50
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A5 Sportback (8TA) 2.0 TFSI

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A5 Sportback (8TA), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIAFIATVW VOLKSWAGENSAAB. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.