100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A5 Sportback 2.0 TFSI quattro 230 PK
Bouwjaar 08.2015 - 01.2017

ABS sensoren AUDI A5 Sportback (8TA) 2.0 TFSI quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A5 Sportback
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30574
Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
Lengte: 37 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,05 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
60% Korting
24,60
61,50
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

APK-afkeur van ABS-sensor

Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij controleren altijd bij de AUDI A5 Sportback (8TA) 2.0 TFSI quattro dealer of de onderdelen passen op uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI A5 Sportback (8TA). De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI

Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.