100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A5 Sportback 2.0 TFSI quattro 224 PK
Bouwjaar 05.2013 - 05.2016

ABS sensoren AUDI A5 Sportback (8TA) 2.0 TFSI quattro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A5 Sportback
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30574
Voor 17:00 besteld, uiterlijk woensdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
Lengte: 37 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,05 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
60% Korting
23,33
58,32
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI A5 Sportback (8TA) 2.0 TFSI quattro

Elke AUDI A5 Sportback (8TA) heeft een eigen VIN-nummer. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI komen. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSVW VOLKSWAGENCHEVROLETCITROEN.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.