100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A5 Sportback 2.7 TDI 190 PK
Bouwjaar 09.2009 - 03.2012

ABS sensoren AUDI A5 Sportback (8TA) 2.7 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A5 Sportback
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30574
Voor 23:59 besteld, uiterlijk maandag gratis verzonden!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
Lengte: 37 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,05 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
60% Korting
23,33
58,32
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A5 Sportback (8TA) 2.7 TDI komen. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI A5 Sportback (8TA). De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNCITROENDAEWOOMINIHONDA. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW en Textar

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.