100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A5 Sportback 3.0 TDI 204 PK
Bouwjaar 10.2011 - 01.2017

ABS sensoren AUDI A5 Sportback (8TA) 3.0 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A5 Sportback
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 30574
Voor 17:00 besteld, uiterlijk woensdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Stekkerkleur: Zwart
Lengte: 37 mm
sensortype: Actieve sensor
Gewicht: 0,05 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
60% Korting
23,33
58,32
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

APK-afkeur van ABS-sensor

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI A5 Sportback (8TA) 3.0 TDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij controleren altijd bij de AUDI A5 Sportback (8TA) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUBMWPORSCHELDVRENAULT. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.

Vieze ABS-sensoren op uw AUDI

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.